Om oss

img_3737_sm

VARP Entreprenør AS ble grunnlagt av fire eiere i 2007. Siden den gang har vi tilegnet oss bred og god erfaring med oppføring av flere typer bygg i alle entreprisemodeller samt skaffet oss bred faglig og administrativ kompetanse som entreprenør.

Bedriften har hovedkontor på øvre Nedmarken i Vikersund, og har Oslo og Buskerud som geografisk nedslagsfelt. Vi teller i dag 26 ansatte, og har stadig ambisjoner om ytterligere vekst. Sommeren 2016 flyttet vi inn i nye flotte lokaler med kontorer, produksjonshall, lager og VVS butikk.

Våren 2018 ble VARP Rør AS og VARP Elektro AS grunnlagt som egne selskaper.

VARP Entreprenør AS samarbeider med Systemhus, og kan tilby et bredt utvalg av flotte eneboliger. Vi bygger også leiligheter og næringsbygg, samt driver rehabilitering av eksisterende offentlige og private bygg.

Kunden er vårt hovedfokus, og vi strekker oss langt for å kunne gi de løsningene kundene ønsker.

Vi har en solid økonomi, omsetningen for 2018 var 100 MNOK. Ordrereserve er også god i tiden fremover.

 

Miljøfyrtårn

VARP Entreprenør AS er stolte og glade for å bli Miljøfyrtårnsertifisert!

Ordføreren overrekker diplom til Silje og Christie

Ordføreren overrekker diplom til Silje og Christie

VARP Entreprenør AS ble godkjent som Miljøfyrtårn den 19.06.19, og sertifikatet ble overrakt den 09.08 av ordfører Ståle Versland, til miljøfyrtårnansvarlig Silje Hopperstad og HMS-ansvarlig Christie Smith.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det handler om å jobbe systematisk og konkret med bærekraft innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Alle Miljøfyrtårn-bedrifter resertifiseres hvert tredje år, gjennom en uavhengig tredjepartskontroll. En sertifisering er derfor trygt for forbrukeren. Det beviser at virksomheten jobber systematisk med miljø, og gjør alt den kan innenfor sin bransje.

 

 

 

 

Startbank-bevis

Sentralgodkjenning Varp Entreprenør AS